Vellykket campingtur

I weekenden den 17.-19. august tog en lille flok af laugets medlemmer afsted på tur til Vammen Camping ved Tjele Langsø.

Randi, Aage og deres 3 hunde var taget i forvejen og havde slået lejr på campingpladsens afsnit H, hvorfra der var søudsigt og plads til os alle fordelt på 5 campingvogne og 3 telte, samt en enkelt tysk familie.

Efter at den medbragte aftensmad var spist – efter tilberedning på gasgrill stillet til rådighed af Randi og Aage (det havde regnet, så den måtte gerne bruges) – var vejret således, at vi kunne sidde udenfor og spille lidt, inden vi gik hen til campingpladsens pejsestue for at deltage i aftenens underholdning. Den står campingpladsens gæster nemlig selv står for.

Aftenen bød på sang og musik på flere forskellige sprog og i forskellige genrer. Østjyderne spillede 2 sæt med 3 melodier.

Lørdagen bød på skiftende vejr, så vi startede med at sidde udenfor og jamme om formiddagen. Om eftermiddagen måtte vi rykke indendørs i en lille lukket bålhytte, hvor vi lige kunne klemme os sammen, så her var der tale om tæt sammenspil på mere end én måde.

Lørdagens aftensmad, hønsekødssuppe, blev leveret af campingpladsen og indtaget i pejsestuen. Bagefter var der en times pause inden aftenens underholdning efter samme koncept som aftenen før, så den fordrev vi med det, vi nu engang er bedst til – at spille musik. Aftenens underholdning var ligesom aftenen før, dog med den lille forskel, at selv campingfatter deltog med tyske folkeviser.

Søndag formiddag gik med at pakke sammen ind imellem regnbygerne. Inden middag havde vi alle forladt pladsen med et forhåbentligt på gensyn næste år.

Giv et online kram: Del med dit netværk :-)