Seneste nyt

Der er kommet en lille datoændring i forhold til kalenderen i det seneste Snus fra November 2023. Lauget er blevet inviteret til Aalborg Spillemandsfestival lørdag den 13. april. Det var uheldigvis samme dag, som vi havde planlagt danseaften. Vi har derfor flyttet danseaftenen til fredag den 24. maj. Så kan vi deltage i begge begivenheder!

Der er blevet ryddet op i noderne på hjemmesidens link “Noder og programmer”. Alle gamle noder er flyttet over i fanebladet “Nodearkiv”. Herefter vil fanebladet “Forår 2024” blive fyldt med noder, efterhånden, som vi får brug for dem.

Vi har lavet et sanghæfte med 10 sange, som vi vil bruge, når vi er ude at spille ved en lejlighed, hvor der skal synges. Vi øver sangene med et passende antal hen over de næste laugsaftener. Desuden har vi udvalgt 11 nye melodier. Nogle af dem har vi spillet for nogle år siden. Disse vil også blive øvet hen over de næste laugsaftener. Og endelig vil vi hver gang også spille nogle af dem, som vi har spillet på det seneste danseaftenprogram.

Alle sange kan hentes i fanebladet “Sangnoder”. Alle dansemelodier kan hentes i fanebladet “Forår 2024”. Der vil desuden, som altid, blive medbragt noder til de, som ikke selv har printet.

Giv et online kram: Del med dit netværk :-)