Laugsaften

Laugsaften


21. januar 2024

Vi prøver at spille et lidt større arrangement af Bedstefars schottish. Det vil foregå før kaffepausen. Aase Vonsil er forspiller. Aase skriver:

"Inden den 21. januar, hvor jeg har fået mulighed for at stå for arrangementet af ”Bedstefars Schottish”, vil det være en rigtig god idé at have øvet både melodistemmen og 2. stemmen. De enkelte instrumentgrupper vil skiftevis få til opgave at spille melodistemme og 2. stemme. Celloerne sammen med kontrabassen vil have rollen som Bedstefar og vil derfor både begynde og afslutte alene. Tanken er at lave en musikalsk fortælling over musikken. Jeg glæder mig til at spille stykket sammen med jer".

Alle noder ligger i linket "Noder og programmer" i fanebladet "Noder til 21. januar". Noden, der hedder "Bedstefars schottish håndskrevet", er selve melodien med 2. stemme og becifring. Det er dette, det vil være fornuftigt at have prøvet at spille på forhånd. Derudover ligger der særlige stemmer til alle instrumentgrupper. Print den, som du har brug for. De andre skal du ikke forholde dig til. Der vil blive medbragt kopier til de, som mangler noder.

Efter pausen spiller vi nogle af forårets nye melodier. De kan alle hentes i linket Noder og programmer" i fanebladet forår 2024. Vi spiller

4 Tuur fra Lading, 1998 side 44

Menuet no 28 efter Erik Jensen 1986/46

Menuet 1996 side 46

Kinkevals 1997 side 53

Den halve kæde 1979 side 45

Viborgvej 53
Aarhus V, 8210
Danmark

View full calendar