Seneste nyt

Vores næste arrangement er Kom folk: DANS den 28. september. Alle der er tilmeldt, vil modtage en mail med alle praktiske oplysninger i starten af uge 39.

Under menupunktet “Noder, info mm” ligger i drop down-menuen “Noder til laugsaftener m.m.” både programmet for Kom folk: DANS og for efterårets danseaften. Danseaftenprogrammet bruges også til vores optræden for folkedanserne den 19. oktober. Der havde indsneget sig en trykfejl i Danseaftenprogrammet: I sæt 3 stod der en Firtur fra Vaalse. Hvis du allerede har hentet programmet, kan du slette den. Den er væk i det program, der ligger på hjemmesiden nu. Til folkedanserjubilæet skal vi også spille til faneindmarch. Melodierne hedder Parademarch og Hil dig vor fane. Ved kaffen spiller vi til to sange: Det lysner over agres felt og Jeg ser de bøgelyse øer

Alle melodier til de to programmer kan hentes i drop down-menuen “Noder til laugsaftener m.m. ” under “Noder, info mm”. Bemærk, at de fleste melodier er gengangere fra foråret og at mange af dem står i jubilæumsnodesamlingen.

For at spare på engangskopperne opfordres alle til selv at medbringe en kop til kaffepausen.

Giv et online kram: Del med dit netværk :-)